Beste hondenliefhebbers,

Even voorstellen, wij zijn Marc en Rosiane, beide al meer dan 35 jaar actief in de hondenwereld waarvan het grootste deel gehoorzaamheid. Tot voor kort was Marc instructeur gehoorzaamheid, vroeger nam hij regelmatig deel aan wedstrijden met Duitse Herders en behaalde meerdere malen het gehoorzaamheidsbrevet.

Momenteel geeft hij les in een club gericht naar schoonheidswedstrijden.
Rosiane was eerder bezig met Duitse Doggen, ze was dan ook veel aanwezig op de terreinen van de hondenschool. Na het overlijden van 2 van haar doggen ging ze opzoek naar een gestroomde reu. Die kocht ze in de kennel “De Chantorgue” te Ronse. We hielden hier niet alleen een fijne dog aan over maar ook een vriendschap met de fokster, Chantal. In 2009 ging de gezondheid van Chantal achteruit waardoor wij enkele van haar doggen overnamen.

Dit was het begin van onze kennel “Of Final Destination”, de eindbestemming van Chantal haar levenswerk.
In 2010 hebben we dan op vraag van Chantal en onder haar begeleiding een eerste nestje gefokt.
Ondertussen is Chantal jammer genoeg overleden, maar wij pogen haar werk zo goed mogelijk verder te zetten, hetzij dan met een persoonlijke toets.

Gedurende de jaren heen hebben we alle kleurslagen van Doggen in ons bezit gehad en zijn we uiteindelijk bij de kleuren geel en gestroomd gebleven.

Onze passie voor de Duitse Dog blijft groeien, een niet aflatende zoektocht naar de juiste combinatie reu / teef om zo mooie maar vooral gezonde honden te bekomen.

We wensen je verder nog veel leesplezier,
Marc en Rosiane

Lid van :